Grote Boekenverkoop

Vorig jaar geen boekenverkoop, dus dit jaar extra veel aanbod!
We splitsen op naar twee locaties én er is een voorverkoop, enkel voor Vrienden van de Brugse Bibliotheek!

Vorig jaar werd de boekenverkoop in extremis afgelast wegens corona. Dat betekent dat we dit jaar extra veel romans, informatieve boeken, cd's, dvd's en jeugdboeken in de aanbieding hebben!

We splitsen de boekenverkoop dit jaar op naar twee locaties.
In Theaterzaal Biekorf (Sint-Jakobsstraat 8) vind je zoals de voorbije jaren de collectie voor volwassenen: alle romangenres en informatieve boeken, cd's en dvd's.
De jeugdcollectie (verhalende boeken, informatieve boeken, strips) verhuist dit jaar naar de leeszaal (1ste verdieping) van Hoofdbibliotheek Biekorf.
Op deze manier hebben we meer plaats om alles op te stellen én hoeft niet iedereen in dezelfde ruimte langs te komen. Het kan zijn dat je nog een tijdslot waarop je langs wil komen, zal moeten reserveren. Dat zal afhangen van hoe de coronapandemie verder evolueert. Meer info daarover volgt dus mogelijks nog.

Als Vriend van de Brugse Bibliotheek krijg je dit jaar toegang tot de voorverkoop in Theaterzaal Biekorf. Op donderdag 21 oktober kan je op vertoon van je lidkaart van de Vrienden van de Brugse Bibliotheek vzw aan de ingang tussen 19.00 uur en 20.30 uur als eerste kiezen tussen het aanbod voor volwassenen. (De jeugdcollectie in de leeszaal is voor alle duidelijkheid niet toegankelijk tijdens deze voorverkoop.)

Nog geen lid van de Vrienden van de Brugse Bibliotheek?*
Word lid voor 11 oktober 2021 om ook toegang tot de voorverkoop te krijgen!* Hou er rekening mee dat lid zijn van de Openbare Bibliotheek Brugge nog iets anders is dan lid zijn van de Vrienden van de Brugse Bibliotheek vzw!

Grote Boekenverkoop
Datums
22 okt. 2021 09:30
23 okt. 2021 09:30
Organisator:
De Vrienden van de Biekorfbibliotheek vzw
Locatie:
Hoofdbibliotheek Biekorf
Kuipersstraat 3, Brugge