Lees meer! met Anna Enquist, Hilde Van Mieghem en Sholeh Rezazadeh

In het boekenprogramma “Lees Meer!” van de Openbare Bibliotheek Brugge interviewt Vrt-journaliste Ann De Bie drie auteurs over hun recentste werk. Op zondag 18 september zijn Anna Enquist, Hilde Van Mieghem en Sholeh Rezazadeh te gast.
Sholeh Rezazadeh kwam in 2015 vanuit Iran naar Nederland. Met haar debuutroman De hemel is altijd paars belandde ze op de longlist van de Libris Literatuur Prijs en het leverde haar De Bronzen Uil Publieksprijs op.
Hilde Van Mieghem zou je op basis van haar bekende carrière niet onmiddellijk verwachten op de affiche van een boekenprogramma, maar de actrice, regisseur en auteur van voornamelijk film-, theater- en tv-scenario’s schreef met De drie duifkes wel degelijk een roman.
Anna Enquist is al lang een gevestigde naam in de literaire wereld. Haar werk is sterk beïnvloed door haar twee passies: muziek en de psychoanalyse. Die zijn ook in haar meest recente roman Sloop opnieuw van de partij: het hoofdpersonage is een componiste die een moeilijke jeugd en een woelig liefdesleven kende.

Boekhandel De Reyghere verloot van elk besproken boek een exemplaar onder de aanwezigen.

Lees meer! met Anna Enquist, Hilde Van Mieghem en Sholeh Rezazadeh
Datum:
18 sep. 2022
Startuur:
11:00
Einduur:
13:00
Organisator:
Openbare Bibliotheek Brugge
Locatie:
Concertgebouw Kamermuziekzaal
't Zand 34, Brugge