Leesgroep literatuur @De Reyghere

Geniet je ongeremd van boeken, maar mis je soms iemand om je ervaringen daarrond te delen? Kan je je enthousiasme niet onder stoelen of banken steken? Verbreed je graag je blik en smaak in boeken? Onze leesgroepen zijn al bijna tien jaar voor velen net dat duwtje in de rug om je leesgenot met een stevige dosis te verhogen. In vier bijeenkomsten gedurende het seizoen komen we samen ons leesplezier met elkaar te delen.

Joris Barbier zorgt voor de begeleiding van de leesgroepen en biedt een basis om het gesprek op gang te krijgen. Aan jou om er verder op in te gaan. We waken erover dat iedereen aan het woord komt en de gezellige sfeer van de locatie maakt dat iedereen zich thuisvoelt. Verder zorgen een kop koffie of een glaasje wijn voor de rest!

Onze leesgroepen blijken inmiddels erg populair. Om alles goed te laten verlopen, organiseren we ons in drie groepen met een maximum van 16 deelnemers per groep. Je kan kiezen voor de leesgroepen op dinsdagmiddag, woensdagavond of de donderdagmiddag. We raden wel aan om een vaste groep te volgen.

Onze selectie titels voor het komende leesjaar en de data van de leesgroepen vind je hieronder. De sfeer in onze leesgroepen zit er wel degelijk goed in, mede dankzij de waardevolle input uit de groep!