Axelle Lescroart
Leestip van Axelle Lescroart
Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd!

Het meest exclusieve feest

3 oktober 2022

De Riva’s geven een zomerfeest in 1983 in de villa in Malibu. Het meest exclusieve feest van het jaar. Nina Riva ziet het dat jaar minder zitten omdat ze net gedumpt is door haar bekende man. Ook de rest van de broers en zussen zien het niet zitten omdat ze elk met hun privé zaken bezig zijn. Tot er een brand uitbreekt in de villa en alles in lichterlaaie staat…

Het is moeilijk om dit boek te omschrijven, want je moet het echt beleven. Daarom is deze roman ook zo geweldig, je kan er de hele tijd je vinger niet op leggen wat je nu net aan het lezen bent, maar toch kan je niet stoppen. Het is niet per sé spannend, maar er hangt wel een onderhuidse spanning in het verhaal door de ingewikkelde relaties die de personages hebben. Dat maakt het meteen ook zeer boeiend. Die relaties zorgen voor verschillende lagen binnen het verhaal die zo leuk en boeiend zijn om te ontdekken als lezer. Met elke personage bouw je een band op waardoor het echt moeilijk is om afscheid te nemen van dit boek.

Taylor Jenkins Reid heeft een prachtige schrijfstijl, het is een streling voor de ziel. Het is verder onmogelijk om dit boek naar je te leggen want echt alles zit zo goed in elkaar.

Het feest van de eeuw is een enorme aanrader. Het is meer character dan plot driven, dus dat moet je wel liggen. Maar zelfs dan nog is dit het echt meer dan waard om te lezen. De laatste pagina sla je om met een zucht. Gelukkig heeft Reid nog boeken om te verslinden want dat is zeker wat ik nog zal doen. Deze roman krijgt vijf welverdiende sterren en stiekem zelfs nog een beetje meer.

Axelle Lescroart
Leestip van Axelle Lescroart
Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd!

Het feest van de eeuw
Titel:
Het feest van de eeuw
Auteur:
Taylor Jenkins Reid
# pagina's:
388 p.
Genre:
Romans
Uitgeverij:
Ambo|Anthos
ISBN:
9789026354885
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Broers en zussen, Kinderen van bekende ouders, Familie, Jetset, Verenigde Staten ; 1980-1990, Los Angeles
Aanbevolen voor:
tragisch,
intens,
meeslepend

Gerelateerde leestips