Begin de zoektocht naar de sluwe moordenares!

10 februari 2023

Op zoek naar een spannend boek met veel actie? Dan is Piep zei de muis van M.J. Arlidge het boek dat je zoekt! Al snel word je meegesleept in een zoektocht naar de moordenares die maar steeds lijkt te ontsnappen…

Piep zei de muis is het vervolg op het eerste boek van M.J. Arlidge in de Helen Grace serie: Iene Miene Mutte. Alhoewel er minder spanning aanwezig is in Piep zei de muis, stelt het boek me niet teleur. Arlidge speelt ook graag met de perspectieven waardoor het boek niet eentonig wordt. Occasioneel kom je bijvoorbeeld terecht in de schoenen van de moordenares of andere rechercheurs zoals Tony en Charly.

In het verhaal worden in Southampton (Engeland) verschillende brutale moorden gepleegd waarbij de moordenares de harten van de slachtoffers verwijdert en opstuurt naar hun familie. Helen krijgt de opdracht om haar op te sporen en op te pakken. Het onderzoek verloopt wat stroef en er wordt weinig progressie gemaakt.

Het blijkt dan ook een moeilijke opdracht te zijn voor het korps, en zeker voor Helen Grace zelf. Ze worstelt namelijk met haar verleden wanneer ze onder andere geviseerd wordt door Emilia Garanita, een journaliste die de carrière van Helen wil vernietigen. Ondanks het feit dat het onderzoek langzaam verloopt, is Helen vastberaden om de moordenares te arresteren. Maar telkens lijkt ze te ontsnappen. Dat leidt tot frustraties binnen het korps. Helen is bereid om tot het uiterste te gaan om de moordenares te pakken. Maar is het team van Helen ook bereid om tot het uiterste te gaan?

Piep zei de muis raad ik iedereen aan die een liefhebber is van misdaadromans. Het is een boek met een unieke schrijfstijl waardoor het zeker je tijd waard is. Het boek heeft tevens een goede opbouw met veel spanning waardoor het vlot leest. Wacht dus niet langer en begin de zoektocht naar de sluwe moordenares!

Synopsis

Het politieteam van Southampton is op zoek naar een moordenaar die de harten van hoerenlopers uit hun borstkas verwijdert.


Piep zei de muis : vader was niet thuis ...
Titel:
Piep zei de muis : vader was niet thuis ...
Auteur:
M.J. Arlidge
# pagina's:
381 p.
Uitgeverij:
Boekerij
ISBN:
9789022595657
Materiaal:
Boek
Aanbevolen voor:
meeslepend,
verrassend,
aangrijpend

Gerelateerde leestips